Mereka yang sudi.......

Thursday, March 31, 2011

Sale Punya Pasal

Hari ni nak masak satu jenis sayur pun tak ada dalam peti ais.So berangkat la kita ke Giant dgn niat nak beli sayur dan ikan.Nak masuk ke Giant memang nak kena lalu depan sebuah kedai bernama Menu Kitchenware.Ada bunyi macam nama blog kita la...Tup..tup nampak ada sale, dan kebanyakkannya barang-barang untuk baking.Emm apa lagi hati didalam menggaru-garu suruh singgah.Bila dah singgah apa lagi ,hati didalam menggaru-garu suruh beli....Walau pun cupcakes mould tu dah ada disebabkn 50% punya pasal maka terangkut dan terbeli lah barang-barang yang tertera kat bawah ni...Harganya berbaloi berbanding dengan barang-barang yang agak berkualiti.Sale person kat kedai tu tanya dah nak buat kueh raya ke? Dah nak raya ke eh.....? Nampaknya balik nanti ada la orang yang akan syorkan raya nanti gantung aje benda-benda ni kat badan kita... dah tak payah pakai baju raya. Tak cukup-cukup lagi ke barang dalam grobok tu? Sorry ling.....nanti I masak sedap-sedap bagi u makan ya.Jangan marah...


Baking tray 3 different sizes RM10.00
Baking Tray RM8.75
Baking Tray RM14.45
Baking Tray RM 8.75


Cresent cake Mould RM 1.75 Each

 Meat Turner RM 1.25 And Cake Turner RM 1.75

4 comments:

  1. Salam Kak Ros...
    thanks 4 the info..lepas kerja semalam berdesup terbang ke sana...
    Ha ha ha dalam duk terkejar masa nak ambik anak tu, siap boleh selongkar stock diorg lagi....
    Alhamdulillah, sembatlah rembat 2~3 biji muffin tray berbagai patern....
    Suke...suke...sukeee...
    InsyaAllah ada masa nanti saya bersinggah ke laman akak...passssst pastu jgn lupe masak yang best-best...

    ReplyDelete
  2. betul la sue kita yang suka masak ni tak boleh tengok barang2 macam tu kan?Kak Ros dapat bayangkan macamana excited sue memilih tray-tray tu.yang anak beruang tu suka tak? kak ros tak beli yang tu?

    ReplyDelete
  3. salam ros...murahkan baking tray tu....3 pulak tu...

    ReplyDelete
  4. Murah la mama.Ros dah belikan beberapa biji untuk cik mimi yang duk kat penang tu.Dia tak tahan ,tergoda!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click the ads for more info