Mereka yang sudi.......

Tuesday, November 30, 2010

Cream Puff Love Shape

Hai hai,This weekend Puan ros masak benda yang sama so tak ada new N3.Creampuff ni buat for tea time semalam .Resipinya sama ,so tak payah tulis la ya.Just refer to the old resipi.Tapi nak juga tayang gambar sebab. masa buat ni smalam my daughter and the cousin suggested  cuba buat different patern.So they decided to made a few of creampuff love shape(masukkan dlm paiping back dan paipkan bentuk love tu) cantik juga..Rasa????????? sama aja dgn resipi yang sedia ada. Ya.......... cuba la.This time tak taruk cooking choclate just tabur gula icing.
Ada berita pasal gambar sikit .Pricess kita yang no 1 tu dah mula buat practical so no time la nak edit gambor2 kita.Puan rose benda-benda Macam tu tak brapa expert nanti Puan Ros blajar slow-slow ya.. apa-apa pun janji ada gambar. What........?
kat Tadika sinaran? Mana ada blajar kelas photography.Agak-agak la..........hi hi hi......






No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click the ads for more info