Mereka yang sudi.......

Sunday, October 30, 2011

Baked Fish

Salam Ahad.Finally my kindergarten concert and graduation is over. Lega lah sikit rasanya.nyenyak la tidur malam ni. Alhamdullillah semua berjalan lancar dan parents all happy tengok persembahan anak-anak mereka.
Dengan kesibukkan kita hari ni sah-sah la tak masak! so tayang lah dinner semalam.nak tulis resepi pun dah malas sebab mata dah rasa nak lelap.resepi yang sama dgn yang kat sini, cuma yang ni kita buat mashed potato dan gunakan sos ikan yang sedang dibakar untuk membuat sosnya(1/2 fresh milk + 1/2 sos ikan).Tengok la resepinya kalau suka ya.

                                                               happy cooking

6 comments:

  1. Ros, tadika bundo pun konvo semalam. Lega habis... Apa program lepas ni.
    Tengok bake fish tu teringat master chef us yang kena potong ikan masa pressure test.

    ReplyDelete
  2. Wahhh sedapnya kak ros..mieza mmg suka resepi baked fish mcm gini..jom nak gi makan2 umah kak ros jap!

    ReplyDelete
  3. Ros... look soooo yummy. rasa nak ngap je kat skrin tu pepagi ni.... lapo dah!

    ReplyDelete
  4. Bundo legakan?Suka hati bila tengok anak-anak dan ibubapa gembira.
    Ros pun tengok masterchf yang potong ikan tu..kalau bagi kat kita tak tahu apa la nak jadi dgn ikan tu..Kelaut la agaknya..hahaha...

    ReplyDelete
  5. Salam mieza,dah baik demam.Cubala buat resepi senang tu...

    ReplyDelete
  6. Kak Rose sabar2......tunggu tengahari sikit ya..ingat pasal diet tu..tapi ni pun menu sehat jugak..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click the ads for more info