Mereka yang sudi.......

Tuesday, October 25, 2011

Happy Deepavali

Satu hari yang penat.Hari bermula jam 4 pagi.Hari ni hari konvokesyen my 1st Princess,Kisahnya tomorrow ya,hari ni dah tak larat.N3 ni P.Ros nak letak kad deepavali  hasil kerjatangan my anak-anak kat tadika.
Happy Deepavali to all my  Hindu  teachers,friends and readers out there.May you all have a joyous deepavali celebration.

                                                               Love

4 comments:

  1. Assallamualaikum kak Ros..
    Wahhh..kreatifnya kak Ros.. Cantik pelita2 tu.. Bagus gak ajar anak2 ni buat pelita yg tak terbakar kan..hehehe...

    ReplyDelete
  2. as-salam kak rose
    ady dtg pagi2 ni nak tgk..ady ingat cupkek rupa2nye deepavali card...hahahaha...

    ReplyDelete
  3. Salam Nazd..kita buat pelita ni for raya ya.Pandai cikgu kak ros kan???

    ReplyDelete
  4. Ha.ha..ha...Lawak betul la Ady ni.Tapi boleh jadikan satu idea untuk buat cupcake pelita raya tahun depan nak????

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click the ads for more info