Mereka yang sudi.......

Wednesday, November 23, 2011

WordLess WedNesday

Hana 1st school holidays activities
Hello aunties..I'm taking over the kitchen for today!!!
Nota: Pernah buat dan boleh refer kat sini

17 comments:

  1. Ros, kak rose baru sudah siapkan tat kentang, dah kuor pulak menu baru.... pandai sekecik take over mama punya keja ya!

    ReplyDelete
  2. Kak Ros..rajinnya adik hana buat cup cake..umur berapa tu hana tu kak...dah pandai buat kek..mieza pun kena train juga anak dara mieza yang sulung tu..comel cake nya :)

    ReplyDelete
  3. Gee,little laling tu rajin kat dapur dan juga rajin buah sepah..hihihi selalu berebut penyapu dgn dia.

    ReplyDelete
  4. kak Rose kita dah tengok tart tu.Cantik..kalah tokeh.Sikecik suka buh dapur berkecah..huhuhu...

    ReplyDelete
  5. Mieza hana is going to standard 1 this coming january.She is actually a lonely child sebab kakak yang berdua tu dah umur 23 dan 24,so kak ros normally will gave have something to do kalau kak ros buat kek atau biskut.Ada N3 yang lama2 gambar dia kat dapur.Tapi kena tahan kekecahan yang dia buat la....

    ReplyDelete
  6. saya teringin nak buat kek letak dlm bekas aiskrim ni..tapi tak dek org nak tolong makan kat rumah ni..hehehhe..cantik hasil tangan si kecik...:)

    ReplyDelete
  7. soooooooo cute lil darling..
    cake sounds absolute divine..;)
    Tasty Appetite

    ReplyDelete
  8. Welcome and thank you jay for dropping by.

    ReplyDelete
  9. Q...ni musim cuti sekolah,jemput anak buah atau anak jiran buat aktiviti.jadi cikgi untuk sehari..hihihi..

    ReplyDelete
  10. waduh daapnyer!! kemain rajin si hana ni ek..sama cam anak kita si sri tu kalu boleh semua dia nk tolong..kakaknye lak ada sedikit penyakit M..hehe!

    ReplyDelete
  11. Dia memang suka menolong inahar.Tapi kadang2 geram juga..yang boleh tolong tak nak menolong ..yang tak boleh menolong la pulak rajin nak menolong...apa-apa pun dia la penawar hati kami kat rumah ni.sebab dia sorang yang kecik..yang lain semua dah tua.

    ReplyDelete
  12. Ros bertuahnyer ada anak rajin nolong kat dapur,, anak K1 ni rajin makan jer huu huu..

    ReplyDelete
  13. kak ros, memang cantik & good idea ...cake diletak dalam ice cream cone ni..umur macam gini memang tengah suka nak explore..samalah macam my girl..cuma kita ni malas nak kasi dia buat sebab malas nak mengemas..maklum lah kalau dia yg buat habis bertabur semuanya dapur ku..hehe

    ReplyDelete
  14. Kak1 tu la..yang kecik rajin menolong ,yang besar kurus semangat...sebab tu kita panggil dia orang tukang makan.

    ReplyDelete
  15. Sepah ayu...memang bersepah....lantai penuh dgn permata yang bewarna warni.Tak bagi buat pun kesian kat dia ,asyik main laptop dan tengok TV.Dia merengek dari pagi nak buat kek ni.

    ReplyDelete
  16. waaah comelnya dia.. geram tgk dia tau... meh nak peluk ckit... :). akak.. kek tu pun comel juga.. .. cantik

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click the ads for more info