Mereka yang sudi.......

Tuesday, November 15, 2011

WordLess WeDnesDay (Tuesday la weh!)

Salam malam untuk semua.Minggu-minggu yang sibuk.........!!!!! hari pun dah bercelaru.....for more story and pictures please click here. Will update the recipe later.


15 comments:

  1. sukaaanya diorg dapat mkn candy...
    Thanks kak rose mencuba resepi...:D

    ReplyDelete
  2. salam kak ros...wah tersenyum jer diaorg tunggu mknn yer....hihihi

    ReplyDelete
  3. kak ghajennya tengok chef Hana kiutnyaaa

    ReplyDelete
  4. Salam Kak Rose..Wahhhhhh sweet memory....Mesti mereka seronok pasal dah dapat buat candy sendiri....

    ReplyDelete
  5. Kak Ros,
    anak2 didik main masak2 di sekolah yer..

    ReplyDelete
  6. wahh..bestnyer tgk junior chef ni:)

    ReplyDelete
  7. buat candy rupanya...best la bebudak...:)

    ReplyDelete
  8. macam kat aussie..kanak2 di ajar memasak sejak dari tadika lagi kan?..keep up the good work ros..:)))

    ReplyDelete
  9. Cik cek thank u for the recipe.Ada dua tiga org ibu dah mintak recipenya.

    ReplyDelete
  10. mimi,Liza,naz sue,nieza and Q...Thank u all for the coments.Budak-budak tu semuanya happy dapat jadi chef untuk beberapa jam.Before start membungkus dah habis 2 pinggan dia org buat test makan dulu sambil menjilat jari.The truth is I am very happy to see them happy.

    ReplyDelete
  11. anymz sebenarnya setiap tahun sebelum cuti sekolah cooking class adala salah satu activity yang we all buat to end the year.Every year kita pun kadang2 pusing kepala nak pikirkan benda yang they all boleh buat dgn tangan mereka sendiri.2 yrs ago gentel onde2,last year gental pau,this year gentel candy.Any idea for next year????

    ReplyDelete
  12. alololololololoh comel-comelnya chef genit nih semua... anak kita dah teenage nak cium pun dah masyammm LOL

    ReplyDelete
  13. ros, seronok tengok chef yg comei2 tu... nampak happy sangat! tu laling kecik ya yg kat gamba last tu.... so pas ni cuti panjang boleh la kuor macam2 menu nnti ya..

    oh ya, mekasih, kak rose amik resepi tuna horn tu tp dah derhakakan jd chicken horn... dan horn tu jd macam kon je!

    ReplyDelete
  14. kak Ros sebenarnya memang pun nampak macam kon juga.Macam mana boleh keluar perkataan horn tu pun ros tak tahu.Janji sedap kak ros.kita semua nikan sendiri buat sendiri makan dan sendiri puji..hihihi..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click the ads for more info