Mereka yang sudi.......

Saturday, November 5, 2011

WorDLess Friday







12 comments:

  1. Slmt hari raya Aidiladha buat k.Ros sekeluarga.
    sedapnya set steamboat tu...

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya mamasha.Itu saja yang mampu dihidang untuk bday hubby,hihihi.....

    ReplyDelete
  3. as-salam kak ros
    waaahhh..kak ros mkn besar npk..?sedapnye steamboat tu..
    btw: Slmt hari raya Aidiladha buat k.Ros sekeluarga.

    ReplyDelete
  4. salam Ady.Makan besar sebab umur abang pun makin besar nombornya...hihihi...Selamat Hari Raya untuk Ady dan keluarga juga.

    ReplyDelete
  5. Salam Ros, Selamat Hari Raya Aidil Adha,, wahh makan besar nihh sabar jer laa neguk steamboat tu hari ni puasa Arafah,, tak balik kampung ker ?

    ReplyDelete
  6. Kak Ros..tak tahan mieza tgk tiramisu itewwwwww...nakkkk

    dan steamboat itu juga memukau...huwaaaa terliurrrr

    ReplyDelete
  7. Salam kak Wan Ros tak balik kpg tahun ni dan yang harunya raya kat spital. Anak sulung buat apendik opp malam raya..huhuhu...baru sejam tadi balik dari hospital

    ReplyDelete
  8. Salam mieza,kak Ros pun suka la tiramisu tu..sedap bukan main.Mieza balik kampung ke???Kak ros baru balik dari spital.

    ReplyDelete
  9. syoknya kalau dpt join makan besar cam gini...:) salam aidiladha buat akak sekeluarga..moga anak akak cepat sihat..:)

    ReplyDelete
  10. Sekali sekala makan ramai-ramai dan panas2,tambah pulak boleh berebut celup2 chopstick dlm sup yang mendidih tu lagi la syoikkkk...Selamat hari raya Q.

    ReplyDelete
  11. Selamat Hari Raya Aidil Adha KakRos & also belated happy birthday buat hubby, semuga anda berdua bahgia selalu. Wah, hidangan macam kat restoren lah, sure best steamboat yg KakRos buat.
    p/s Siapa yg masuk spital ni KakRos? Hope everything is ok.

    ReplyDelete
  12. Salam Along.Sekali sekala kita makan busak macam kat restolan loh....Viviana yang masuk spitalSorry buat Along comfused!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click the ads for more info