Mereka yang sudi.......

Saturday, December 24, 2011

Pratha Sardin Gulung And Merry X-mas



Salam untuk semua.Baru hari ni ada peluang untuk update blog.Hari ni dan esok public holiday kan?Merry Xmas diucapkan pada semua kawan-kawan yang beragama Christian. Actually setiap tahun orang menyambut xmas kita pun sibuk la keneng2 sebab sambut ulang tahun perkahwinan.Dan tahun ni dak masuk 25 tahun hidup bersama my laling.Dah banyak suka duka yang dilalui bersama.Semuga tahun-tahun yang mendatang akan ada lebih banyak kebaikan yang menanti.Amin.
ok la berbalik pada resepi dibawah ni,memang dah selalu buat dan pernah dimasukkan N3 nya disini.So kalau berkenan sila la semak ya kawan-kawan.
 Nota:  * untuk kali ni P.Ros gunakan 5 keping roti pratha dan sekeping sardin yang bersaiz agak besar.
             * Campuran sardin tu P.Ros masukkan kedalam microwave selama beberapa saat dan sejukkan.
             * Pastikan mengunakan api yang sederhana atau kecil semasa mengoreng supaya bahagian luar tidak hangus 
                 sebelum bahagian dalam  masak .
                                                     happy cooking



6 comments:

  1. ros, nampak sedap, worth trying nih!

    happy 25th anniversary, muga sentaisa berjaya dan bahagia bersama laling dan keluarga tersayang

    ReplyDelete
  2. Happy 25th anniversary semoga terus bahagia dan berkasih sayang selalu...

    ReplyDelete
  3. Salam kak ros..

    Tak sangka plak kita berkongsi tarikh anniversary yang sama..ye lah kan...tiap2 kali anniversary, public holiday...25 years eh kak ros...what a long journey..happy anniversary to both of you...and thanks for your support and kind thought kak ros..yerp..rezeki, ajal, maut semuanya ditangan tuhan and mylady berserah segalanya kepadaNya..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click the ads for more info