Mereka yang sudi.......

Saturday, December 10, 2011

Chicken Meatloaf Roll

Salam hari sabtu.Sorry kawan2 tak dapat nak berlama depan lapy dan tak sempat nak BW sebab lepas ni nak buka office dan ada appointment with parent. Chicken Meatloaf Roll for breakfast today.Guna resepi yang sama kat sini cuma disapu dgn mayo dan sedikit cili sos sebelum diletakkan chincken meatloaf dan digulung.
Resepi: P.Ros@sinaranmenu.blogspot



Nota: Masukkan chicken Meatloaf kedalam microwave selama 1 minit dan keluarkan.Kering kan airnya atau minyaknya dengan mengunakan kitchen roll.Sapukan mayonis dan chili sos diatas roll bun  dan letakan chicken meatloaf dan boleh lah digulung kemas2.


                                                           happy cooking

14 comments:

  1. as-salam kak ros
    resepi yg menarik ni..npk sedap..anak2 mesti suka ni kak ros..masuk list dulu ni kak ros nak buat untuk anak2 bapa2 emak2..hahahaha...

    ReplyDelete
  2. Sala Ady.Atuk-atuk pun boleh makan,sebab roti dan meat loaf ni agak lembut..hihihi

    ReplyDelete
  3. kak ros..salam rindu...mieza cukup jeles bila tgk org buat roll menjadi elok sebab mieza buat bila roll kan kak dia patah..ngaper ye..terus mieza malas nak wat lagi...dulu2 mak mentua dah ajar..menjadi pastu bila tanya resepi mak dah hilang buku resepinya..dia main igt2 lupa terus tak jadi..huwaaaa

    ReplyDelete
  4. Salam Mieza.Kak ros buat meatfloss roll tu memang cantik,yapi yang ni dah dekat nak habis gulung dia pecah sikit.Rasanya masa bakar tu tak boleh lama sangat kot.

    ReplyDelete
  5. kita ambik resepi masuk list dulu ya ros..mekaseh byk utk resepi ni.mesti anak2 suka:)

    ReplyDelete
  6. Salam Ani.Sial2 buat untuk anak2 ya.Mesti mereka suka.Anak2 Ros pun suka.

    ReplyDelete
  7. Assalam Puan Ros,
    sib baik anak tak tengok CMR ni, kalau tak merengek2lah minta buatkan.

    ReplyDelete
  8. Assallamualaikum kak Ros..
    Sekali tgk tadi ingatkan kek swiss roll.. Best nampaknya ni.. Masuk list dulu yer...

    ReplyDelete
  9. rajinnya..yg ni pun buat roti sendiri jugak....saya roti2 ni memang malas nak buat tapi suka sgt makan....huhuhu

    ReplyDelete
  10. salam kak Ros...nampak sedap dan menariknya

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click the ads for more info