Mereka yang sudi.......

Thursday, January 5, 2012

Apam Tuna


Salam untuk semua. Tak boleh nak tulis panjang2.Ini pun jadikan selingan je ya.Tadika baru buka dan little laling baru melangkah kaki ketahun 1 so kita memang sibuk.Dah berbelas-belas tahun tak ada anak ke sekolah rendah.makanya kita pun teruja macam ibu2 yang lain. Next resepi nanti P.Ros bebel lama2 sikit ya.Resepi yang senang dibuat untuk sarapan dan mengenyangkan ni mengunakan resepi apam balik (Resepi apam balik ni diambil dari rumak kak Rose My Kuali) .Cuma intinya P.Ros letakkan tuna mayonis.Kat rumah ni anything with tuna and mayo  memang digemari dan grenti boleh habis punya.1 tin tuna tak berapa cukup untuk bahan apam ni.So apam yang tak cukup tuna tu kita orang makan dgn blueberry jam dan kaya.

                                                        happy cooking

5 comments:

  1. Macam2 la Rose ni...tak terikut kita dibuatnya. Yang ini pun menarik

    ReplyDelete
  2. kreatip betul kak ros nih.. tun lama dh save resepi apam balik. mcm2 resepi apam balik dh ada, satu pun x buat lg. hehe

    ReplyDelete
  3. tu le, mmg kreatip akak ros ni .... mesti sedap... saya ngan famili pun mmg suka makan tuna mayonis .... a must try receipe ni ...

    ReplyDelete
  4. AS-SALAM KAK ROS

    gd idea and kreatif..npk mmg sedap tu kak ros...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click the ads for more info