Mereka yang sudi.......

Sunday, January 1, 2012

My Very Own Little Princess

It's every little girls dream to be a princess.Same with my little laling.Always fascinated with the world of princess and Barbie.We made her dream came true by having this Barbie photo session as a new year give for her.
You will always be a special princess in our hearts.




A BIG LOVE FROM MAMA,PAPA,KAKAK VV AND KAKAK NINI

26 comments:

  1. Thank u kak Paty.Saja2 ikut kerenah budak2.As long as they are happy.

    ReplyDelete
  2. new year gift yg sangat special!... every girls deram... be a princess. cute sangat!

    ReplyDelete
  3. Kak Rose thank you.Kita pun lakau boleh nak jadi princess so dah tak payah susah2 gi office kerja..hahaha

    ReplyDelete
  4. Salam antah bertingkah.Thank u sudi singgah dan Selamat Tahun Baru.

    ReplyDelete
  5. laa..anak akak rupanya...hehehe..seronoknya dia dpt tangkap gambar ala2 barbie...:)

    terima kasih kak wish b'day.. luv u 2..:)

    ReplyDelete
  6. hai Q..tahnk u.Budak2 semua nak jadi princess kan?

    ReplyDelete
  7. pandai dia bergaya...
    hehehe...
    mmg macm princess dalm barbie tu kan..
    comel

    ReplyDelete
  8. She's so adorable & a real worthy NY present!

    ReplyDelete
  9. Salam Izah.Dia memang suka bergaya sebab dipengaruhi dua kakak yang memang dah anak dara.

    ReplyDelete
  10. Roz...dah yang bungsu ikutkan aje la.Tapi dia memang enjoy sessi photography tu.

    ReplyDelete
  11. Ros,, tomei nyer yr little princess nii pandai bergaya pula tu.. oh yer ros klu x nk air bertakung kt kkuih2 talam make sure tutup loyang ngan aluminium foil,, K1 selalu wat macam ni .. lgi satu adunan yg byk guna cecair kena masak dulu smpai naik wap baru kukus kalu x adunan lmbt masak that's why wap tu bertakung ..

    ReplyDelete
  12. Thank u kak1.Princess kat atas tu buah hati pengarang jantung.Tapi nakalnya pun masyaalah!!!!Patut le tapi tuan punya resepi tak cakap suruh tutup.Dulu pernah buat yang masak dulu baru kukus dan jadi.Ini teringin nak cuba resepi baru....emm mengecewakan.Nanti Ros ikut petua kak1 ya.

    ReplyDelete
  13. Salam Kak Ros...

    Tak terlewat lagi kan untuk saya wish Happy New Year 2012...Semoga Kak Ros sekeluarga bertambah2 ceria dan gembira...

    Woowwwww Hana...Sooo cute dan dah jadi princesss pun dia...Selamat melangkah ke standard 1 buat Hana...Belajar rajin2 tawwwwww...

    Kak Rose saya pun nervous juga ni bila Sara dah nak start ke kinder....

    ReplyDelete
  14. kak ros..comeynya dia kak ros..dalam baju tu sebiji mcm dia tu princess kat dalam TV..mesti dia ikut muka kak ros kan..comey mcm mak dia la ni...pandai dia bergaya depan camera..muah muah cayang dia!

    ReplyDelete
  15. Alahai tomeinya dia...mcm dlm citer snow white!

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum Kak Rose,

    eh2 cantiknya princess nie...auntie ingatkan anak patung tadi...wow tk berkelip mata auntie tengok princess yg pandai bergaya nie!!

    pstt: gambar header Nur buat sendiri..materials I got it from internet few years back and I keep in my folder...do you know that my header yg lama selalu dorang masuk ambil and copy the image...kdg sedih juga la..kita terfikir mcm mana design sebuah header tapi org lain senang2 just cut and copy...what to do kak Rose!!And then, kita nie bukan jenis yg creative sangat...dpt design pun yg simple2 itupun kena curi!!haha...manusiaaaa ni...

    You can try pergi sini http://www.backgroundfairy.com/search/label/Blog%20Headers...disini pun byk free headers...ada juga website lain tapi Nur tk ingat address nya.Nanti bila I terjumpa I will give u the web address ok.

    ReplyDelete
  17. Assalam kak ros,
    alolo..comelnya anak dara sorang ni!!!
    memang confrm macam princes snow white tu tau kak rs.she is so sweet...
    jadi mantu auntie nak tak?..hehe

    Happy new year to you & family ya kak ros..
    may this yeaar bring more happiness & phosperous..

    ReplyDelete
  18. Sue,happy new year.jangan nervous.let her enjoy her childhood life.

    ReplyDelete
  19. Salam Mieza.baju tu ada macam-macam fesye.Kita boleh pilih yang mana nak dia pakai masa pergambaran tu.She is one happy girl on that day Mieza.

    ReplyDelete
  20. Mamasya salam Thank u.Semua pun dia nak jadi Princess Aurora.Rapunzel.snow white.Barbie dan yang seangkatan dengannya.Hahhaha.pening kepala kalau nak ikut.

    ReplyDelete
  21. Salam Nur.Thank u sudi shared the link.Nanti kak Ros tengok.Tengah sibuk ni sekolah baru buka.

    ReplyDelete
  22. Ayu happy New Year.Bila nak masuk meminang.Kak Ros pun berkenan le anak teruna kak umah ayu yang memang handsome macam hero cerita korea tu....hihihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click the ads for more info