Mereka yang sudi.......

Sunday, June 19, 2011

Aktiviti Dihari Bapa

Salam hari bapa untuk semua bapa-bapa diluar sana.Pagi hari ni bermula dgn little laling membuat bising yang dia kena sediakan sarapan untuk papanya sempena hari bapa.Walau pun sarapan pagi ini adalah waffle pisang dan sandwich telur.tapi papanya dipaksanya makan sekeping roti  bersama butter dan jam serta secawan kopi.Katanya teacher (P.Ros la tu....) suruh bangun pagi buat kopi dan roti bersama butter untuk fathers day.
The 2 chair-chair memang dah rancang nak ketaman pertanian(Bukit cahaya) Shah Alam untuk activiti berbasikal bersama papanya sempena hari bapa.Seronok sungguh tengok mereka gembira beriadah bersama sambil menunggang basikal.Outing kami hari ini juga disertai oleh 1 of my nephew which is more like a son to me and my laling (lagi pun kita tak ada anak laki-laki,so inilah pengarang jantung my self and my other half)Tapi agak sengsara sebab kita tak pandai tunggang basikal,so kena lah kejar mereka pakai 2 kaki bukan 2 tayar.Apa pun laling tetap setia temankan kita berjalan (sorry ling u tak dapat naik basikal because of me).Love u laling and 'Happy Father's Day'.








 A note from Little laling (Hana)

2 comments:

  1. comei hana,akak ada anak susuan ke kak?

    ReplyDelete
  2. Hai mimie,anak buah yang sorang ni memang akak yang jaga dari masa belum kawin sebab mak dia kerja dan susah nak cari maid masa tu.Lepas kawin pun dia jadi macam anak pertama kami.Sampai sekarang for him we are his parent.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click the ads for more info