Mereka yang sudi.......

Wednesday, May 4, 2011

Mother's Day Special

A specially baked  Mother's Day cake by Uncle Google for all the blogger moms out there. I'm sending this cake specially for the people listed below for accepting me as 1 of their blogger friends and definitely for being a special mother to their kids.Thank you all and Happy Mother's Day.Please drop by to collect the cake and have a happy celebration with your love one.


Here is the list :
1-  Yat Easybake
2 - Along Roz  HomeKreation
3- Ayu curlybabe's
4  Kak Ros MyKuali
5 -Love2 cook  
6 - Ummi Homesweethome
7 - Noorsha 1001 Cerita 1001 rasa
8 - Mama Noor Story of mama
9 - Zety cookies and cup cakes
10 -Dr Inahar
11- Sue Rencah Kehidupan
12- Hana hana's family
13- Mimie Aku Dan Kehidupan ku
14- Cik Cek Kitchen Is My world
15- Madiha Dari Dapur Madiha

* paling istimewa untuk jie seorang  ibu muda yang cekal dan tabah, juga untuk ibu-ibu lain yang juga tabah seperti jie.



12 comments:

  1. Toce, toce KakRos.... waaaah, sedap nya kek ceklet ada ganache kilat2, siap dgn bunga Ros cam nama kita dua ek...mmmuah2 Kak Ros cayang.

    ReplyDelete
  2. Semuga Hari Ibu ini memberi makna kpd KakRos & bahgia selalu. Selamat Hari Ibu & juga tentu nya jasa mu di kenang oleh ibu2 di tadika sinaran atas didikan istimewa pd anak2 pd Hari Ibu....

    ReplyDelete
  3. thanks Rose...nanti free Kak Noor amik ya...Happy Mothers Day juga untuk Rose...

    ReplyDelete
  4. Terima kasih sudi jadi follower kak. Selamat Hari Ibu buat Ros ya....

    ReplyDelete
  5. Salam kak Ros....

    Happy Mother's day for kak Ros...bahagia dan sejahtera....bersama family tercinta....juga anak2 kecil tersayang....bertuah mereka punya seorang Ibu seperti kak Ros...

    Cake cantik cek dah amik....tq tq tq Kak Ros....

    ReplyDelete
  6. Assalam kak rose,
    kita datng nak ambik kek yang cantik ni dan dah tentu sedap sebab coklat!!!thank you for the thoughts and well wishes..it goes to you too for being a good & special mum to your kids..and 'mak angkat to many children and educate them..

    ReplyDelete
  7. salam kak ros..
    t.kasih sudi bagi kek sempena mother's day... cantiknyer kek tu... masa besday tak dapat kek.. akhirnya dpt jugak kek sempena hari ibu.. hehehee... nnt senang2 saya bawa balik kek tu yer.. TQ again & happy mother's day utk kak ros juga...

    ReplyDelete
  8. To:Roz,mamanoor,ayu,cik cek and madihaa

    Kek tu memang sedap dan cantik sebab uncle goole yang buat.kalau k.ros sendiri yang buat takut tak canti dan tak sedap.Nanti tak ada orang nak makan ha..ha..ha.Happy day every one.

    ReplyDelete
  9. Salam kenal.
    Selamat hari ibu. Tadi nampak kat dapur madiha terus ke sini.
    Minta izin yea untuk cuba aka copy resepi yang saya berkenan. Bukannya apa saya ni tengah belajar memasak.

    ReplyDelete
  10. salam kak sam.Sama la kita,budak budak yang baru nak belajarkan?

    ReplyDelete
  11. salam kak ros..mekaceh banget for this marvelous cake..x cukup sepotong aarr!! hehe..pepun selamat menyambut hari ibu gak wat kak rose ye! muaaahh!

    ReplyDelete
  12. Thanks Kak Ros...Nyum nyum nyum...bestnya dpt choc cake...
    Happy Mother Day to you tooooo

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click the ads for more info