Mereka yang sudi.......

Wednesday, May 25, 2011

Kembali Bersiaran




Salam semua.hampir seminggu kita tak bersiaran dan makan makanan kedai sepanjang percutian di Singapore. I went for vacation  ahead of the school holidays in order  to avoid the  crowd .Little laling and the 2 chair-chair of course enjoyed themselves at the universal studio.Tapi mak little laling ni of course la sakit kaki dan rindu nak makan own cooked food.
We arrived home around 5.00pm on sunday.Seronoknya dapat tidur atas katil sendiri.The next day went to work.Masuk office meja penuh dgn buku ,need to double check teachers work before parent-teachers day which is today.Alhamdulillah semuanya berjalan lancar.Kena pula duduk depan lappy berjam-jam at night to choose the Sports day pictures for parents to buy.Ayoo....tak pergi holiday pun penat,balik holiday lagi penat laaaaa!
Sampai hari ni kita belum berkesempatan untuk betul-betuk masak.Kadang2 beli lauk yang dah masak  dan tinggal masak nasi aja atau makan terus kat kedai.Sambili lepak-lepak dan ambil nafas lega ni,kita masukkan sedikit gambar little laling and her 2 chair-chair ya.Bila dah masak nanti,kita masukkan pula N3 nya.Sebenarnya ada lagi 2 resepi yang dimasak sebelum kesingapore yang belum dimasukkan N3,tapi malas sungguh nak tulis resepinya.Tunggu sat ya...



















3 comments:

  1. wah seronoknya, pergi holidays..
    kite dekat belum sampai lagi..hehe..
    hubby kak rose tak ikut sama ke?..
    little laling must have enjoyed her trip there ya..welcome back kak rose..

    ReplyDelete
  2. Hai ayu,hubby tak ikut.Girls power only,hi hi hi...they all memang seronok.kak Ros yang sakit kaki.4 hari tu tak cukup la ayu,sempat gi univ stud,zoo dan tour the town saja.Insaallah ada rezeki nak gi lagi.

    ReplyDelete
  3. Wahhhh..Sonotnya dapat gi holiday.....Jalan-jalan sampai lenguh kaki...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click the ads for more info