Mereka yang sudi.......

Sunday, May 15, 2011

N3 PENAT / I LOVE YOU CIKGU

Salam semua.Hari ni tak ada N3 masak. Sebab tuan rumah memang terlebih penat.Hari ni hari sukan untuk Tadika sinaran Intelek.Syukur alhamdulillah,semuanya berjalan lancar seperti yang dirancang,especially a surprise teacher's day celebration that I carefully planned for my teachers.It's nice to see how happy they are to received the roses from each one of their students..Esok 16 May 2011 adalah merupakan hari guru.Kita baru saja menyambut hari ibu,tapi jangan lupa guru juga adalah merupakan seorang ibu bagi anak-anak kita.Jangan lah dilupakan jasa mereka.
Kita masukkan dulu 1 gambar ni sebab kita nak tunjuk gambar cikgu-cikgu kita yang memang very hard working dan berdedikasi. Gambar-gambar yang lain tu semuanya dalam camera our photographer.Dia dah bagi copynya nanti boleh la kita tunjukkan gambarnya ya.
I love you cikgu.

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click the ads for more info