Mereka yang sudi.......

Tuesday, May 31, 2011

3 in 1 (plate) breakfast


Salam pagi.Nyaman sungguh pagi ni .Hujan turun bermula 6.30 pagi tadi.Dapat la menghilangkan bahang kepanasan yang dah berlarutan selama beberapa hari.Sempena cuti sekolah ni adalah masa sikit nak masuk kedapur.
Pagi ni buat 2 resepi yang memang dah selalu dibuat untuk my 1st princess to take to office.Hari ni hari terakhir dia kerja with  UMW.Sedih la tu sebab dah 6 bulan dia kat situ dan dah mula selesa dgn kerja yang dibuat serta kakak-kakak(staff) yang banyak membantu.Harap-harap ada good news for her to continue working there when there are ready to take a new staff.Kak Ros letakkan gambar tuna horn dan Oreo cheese cupcakes ya.


Oh ya yang 3 in 1 (plate) tu sebenarnya little laling breakfast.Dah siap buat sandwich sardin skali untuk anak dan bapa.Sukala dia org nak makan pagi ke,tengahari ke.Janji they all kenyang.

Rasanya mulai sekarang kenala kurangkan baking-membaking ni memandangkan bill electric akan naik mulai hari ni.Sedihnya.........

5 comments:

  1. Hi Kak, hru doing? Ooops I arrived too late here...it's almost dinner time now ;)

    ReplyDelete
  2. Hi love.lama tak hai hai by by kan.Akak tetap jenguk dapur love secara senyap-senyap.

    ReplyDelete
  3. This looks yummy....you have a lovely blog...I am having a giveaway in my blog..Y dont you check and join that
    http://yummytummy-aarthi.blogspot.com/2011/05/chocolate-recipe-and-chocolate.html

    ReplyDelete
  4. Hai Aarthi,thanks for dropping by.Will visit yr blog later.

    ReplyDelete
  5. Hi Aarthi.Thank u for dropping by.Will sure visit your blog later.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click the ads for more info