Mereka yang sudi.......

Sunday, October 7, 2012

Tuna Horn



Early morning baked this Tuna Horn for my friend's husband birthday today. Memang dah selalu buat sebab ini salah satu fingerfood kegemaran my anak-anak dara.Checkout the recipe kat sini la ya. kalau tulis pun benda yang sama.Cuma jumlah yang nak dibuat saja banyak atau sedikit.Enjoy...
                                                                                 happy cooking

22 comments:

  1. Replies
    1. Ya betul chq Sue.Lepas ni budak2 ada Cambridge English class

      Delete
  2. menarik jugak ni Ros kak noor dah tengok resepi nya macam boleh try pasti anak2 akak suka ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak Noor sedap ni.Memang budak2 zaman moden yang suka makan western food akan suka tuna horn ni.

      Delete
  3. wahhh, bestnya kalau dpt tumpang mkn....hihiihhii

    ReplyDelete
  4. Rajin betul ini,
    awal-awal pagi, tuna horn sudah siap!

    ReplyDelete
  5. cekapnya Kak Ros buat kerja...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kadang2 rasa macam robot la Amie.Semua pun nak kena buat

      Delete
  6. holla kak ros syg,beshh...beshhh...tuna horn
    ajar la wat croissant bread pulak...nk copy resepi

    ReplyDelete
    Replies
    1. holla micasa...croissant dah lam niat nak buat tapi tak buat-buat..hihihi

      Delete
  7. salam k.ros....best & simple resepi ni. ros sukeee. nanti ros try gak ye.tq

    ReplyDelete
  8. Salam Ros..waa sudah baguus..nekcik suka sangat resepi yang sempoi sempoi ni...janji sedap...oo baru kelmarin bli pratha onion..boh sardin..mesti si puteri bungsu nekcik suka...thanks for sharing!!!

    ReplyDelete
  9. Sedap ini kalau buat sarapan atau minum petang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak TNT, anak anak Ros memang suka makan makanan yang macam ni..so senang hati nak membuatnya.Memang Ros suka buat untuk breakfast dia orang.

      Delete
  10. sesuai utk dbuat kalau ade jamuan atau kenduri ni kan...nmpk sedap..pasti berebut ni kalau dihidangkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Qasey, memang bagus dibuat sebagai finger food untuk majlis.

      Delete
  11. Assallamualaikum kak Ros.

    Nampak garing jer luar pastry tu kak..Inti tu boleh dipelbagaikan dgn lain2 jugak kan..Tapi tuna mmg kegemaran Naz..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click the ads for more info