Mereka yang sudi.......

Wednesday, October 3, 2012

Apple Kek

Salam petang.Semua.Rabu ku tak bisu...memang susah untuk duk membisu.
Kek apple yang sedap untuk dibuat minum petang bersama kopi.Pernah letak N3 kat sini,cuma kali ni apple ada 3 biji jadi P.Ros gunakan semuanya.Toppingnya juga biskut marie perisa kopi yang diramas hancur dan dicampur dgn melted butter.Boleh gunakan topping asal cuma nak habiskan biskut marie yang masih berbaki dalam botol.Simpan semalaman dalam peti sejuk.Esoknya kek lebih lembab.Jemput rasa...
                                                                    happy cooking

21 comments:

  1. salam Ros..
    ada apple cake kat sini ya patut lah wangi semacam je tadi tu singgah sini ada lagi tak nak rasa akak belum pernah buat lah apple cake ni pasti sedap

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak Nor sedap..anything with apple and cinnamon Ros suka sangat.

      Delete
  2. As'kum Pn Rose wah sedapnya... kecur tak sudah dah ni.. lama tak buat dan tak makan hehee.. macaroon di bawah tu amboi perfecto! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha sila cuba..mesti pekena dgn kopi ni,,baru menjadi

      Delete
  3. Makasih Kak Ros menjemput kita merasa apple keknya yang sedap tu... mmmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amie sila...tapi kopi buat sendiri ya...sabor je la ya!

      Delete
  4. Aslmkum k.Ros. kreatif k.Ros letak serbuk biskut atas kek dan bila kek lembab lagi enak dimakan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam mamasya...sedap kek apple dgn kopi untuk minim petang

      Delete
  5. Ellerinize sağlık. Çok lezzetli görünüyor.

    Saygılar.

    ReplyDelete
  6. Sedapnya kek tu....belum pernah wat g, kalau dkt blh mintak kan???hehe : )

    ReplyDelete
  7. salam ros...sukenyeer apple kek...nanti nak try resipi ni coz ade itu streusel...rangup, moist, masam2 epal...hemm dengar pun dah sedap!

    ReplyDelete
  8. salam ros. Kita nak cuba jugak buat apple kek ni.

    ReplyDelete
  9. holla,kak ros...beshh nmpk kek apple tu.xpenah lg nor try buat...drp resepi tu nmpk mcm mudah jer :)

    ReplyDelete
  10. salam kka..
    tak pernah lagi merasa kek epal..terbayang saya akan keenakannya

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click the ads for more info