Mereka yang sudi.......

Wednesday, June 27, 2012

Wordless Wednesday

15 comments:

  1. coklat lagi ros.. mengancam kalbu. Bundo tengah makan coklat gak ni tapi coklat beli kat cosway hehe..

    ReplyDelete
  2. Bundo..hahaha...tak pe la janji coklatkan..kita tengah gila buat coklat ni.Yang ni fillingnya nutella...sebenarnya nak habiskan stock chocolate yang beli hari tu.Lagi pun laling yang tua tu asyik gi buka peti cari coklat yang bini dia buat..so menjadi-jadi la kita dibuatnya..hahahha..jangan jeles ya.

    ReplyDelete
  3. amboiii bestnya ada coklat homemade kat sini akak belum lagi jadi buat coklat asyik tertangguh je,cantik nampaknya coklat tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Noor raya ni kita tak payah buat biskut banyak2.Buat coklat ni banyak-banyak dan simpan dalam peti sebab senang membuatnya..boleh gitu???

      Delete
  4. waduh kakros..nak gaak cekelat tu!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ina...jemput..masih ada satu balang dalam peti ais.

      Delete
  5. wordless gak tengok cekelat tu,.. ;)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Kak Ros,
    Cantik woooo homemade chocolate Kak Ros, saya belum pernah try lagi.....nak buat juga satu hari nanti.....

    ReplyDelete
  7. salam kak ros..wahhh sangat cantik..zila mmg x pernah cuba lg buat coklat:)

    ReplyDelete
  8. looks fascinating & perfect..amazing talent you have dear..:)
    Tasty Appetite

    ReplyDelete
  9. makan coklat ni memberi ketenangan otak ... he he heh tak tersedr akan banyaklah yang dimakan sebab sedapkan Kak Ros.

    ReplyDelete
  10. assalm ros..cantik dan dah tentu sedap coklat tu kan..

    ReplyDelete
  11. As'kum Pn Rose Wow! ada cekelat!!! i like.. sha pun ada buat cekelat tak sempat nak share.. mintak 2 ketul dululah, kecur dah ni..:))

    ReplyDelete
  12. Salam k.Ros.cantik bentuk coklat...kalau budak2 ni laju je masuk mulut.

    ReplyDelete
  13. Asslm kak ros...hmmm sedapnye coklat...boleh release tension mkn coklat ni kan

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click the ads for more info