Mereka yang sudi.......

Saturday, June 30, 2012

For The Love Of The Dumplings

Salam pagi sabtu untuk semua.Pagi ni nak cerita pasal belajar macammana nak wrap dumpling.Sebab dumpling pun ada berbagai bentuk. So P.Ros nak simpan video ni as a reference untuk diri sendiri. Sapa-sapa yang suka dumpling dijemput berkongsi melihat dan mempelajarinya.Untuk resepinya boleh juga refer disini. Selamat mencuba.





Salah satu bentuknya P.Ros dah agak mahir walaupun tak secantik yang original..tapi boleh la kan???
Tara..........
Yang ni dibuat semalam untuk makan-makan bersama cikgu-cikgu kat tadika.Resepinya pernah letak disini.
Dan......
Yang ni pula mengunakan sarangnya.
Dan semestinya masih dalam proses mencuba dan berlatih sebab P.Ros memang suka dumplings..I meant my whole family is a dumplings lover....
dan yang bawah ni...I reka sendiri you.....aahakkk...

Happy Saturday and happy cooking to all...



1 comment:

  1. salam kak ros baru cadang mlm td nak buat dumplings lg....bekenan ben tuk bintang tu...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click the ads for more info