Mereka yang sudi.......

Saturday, February 4, 2012

Tuna Horn...Lagi......


Salam sabtu untuk semua.Tuna horn peberet breakfast kat rumah ni.Buatnya berulang-ulang kali dan buat la brapa banyak pun boleh habis. Saja nak tayang gambar.Resepinya referla kat sini ya .

                                                      happy cooking


12 comments:

  1. Assalamualaikum kak...
    Mak ai berulang-ulang-ulang kali, kenan cuba jugak ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kak sam.harus la mencuba resepi ni.memang sedap.Buat pun senang.

      Delete
  2. Assalamualaikum akak...
    wah sedapnya menu bfst akak tadi...nie kalau dapat seketul 2 buat minum petang nie pun best nie akak... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam D...nak bagi seketul pun dah habis...hihihi.Kak Ros suka buat untuk sarapan sebab ianya mengeyangkan.Cuba ya.

      Delete
  3. salam kak rose...mkn seketul utk bekpes, kenyang sampai tengahari ni...bestt
    Liza bab nk buat horn tu yg xberapa reti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Liza...memang kenyang...susah ke???tak susah lah...Liza keluarkan dari frezer tapi jangan biar sampai lembik sangat.kalau tak susuag nak pusing macam buat kelongsong .Cuba buat senang je.

      Delete
  4. Salam KakRos. Rasa cam nak buat juga ler...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam along.Silakan.Makan sebiji pun puas hati dan kenyang,

      Delete
  5. salam ros. Tanduk lagi ros..
    Bundo sekali menanduk haritu, belum sempat nak menanduk-nanduk lagi hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam bundo. Masa kita buat tanduk ni kita memang tumbuh tanduk,sebab pagi2 bawa little laling gi klinik dah kena bayar RM106 untuk ubat batuk ,demam dan selsema...hukhuk huk...balik buat sarapan...tanduk ni le...bila dah siap tukang makan semua masih tidur..maalum le hari sabtu....semua nak bangun lambat.Wah kita terus tumbuh tanduk....geram....hahaha...itu lah ceritanya 1 hari diri ku bertanduk!!!!!

      Delete
  6. salam....memang teruja...hehe tapi nak lilit tu kena pakai kon yg besi tu kan..susah la nak cari acuan tu dan kalau ade musti mahal huhuhu...kalau terus buat kelonsong tu tanpa ade acuan kon tu nampak gayanyer xcantik ler..hehehe xpe t ade masa nak try jugak la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maz tak payah pakai acuan nanti melekat.Buat saja macam kelongsong.Kak ros ada tunjuk caranya dalam salah satu N3 tuna horn tu.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click the ads for more info