Mereka yang sudi.......

Tuesday, February 21, 2012

Apam Dot..Dot...

Salam untuk semua.Dah agak lama tak mengapam. Sekolah little laling buat sambutan maulidur rasul hari jumaat lepas. Semua murid diminta membawa makanan dan untuk tahun 1 requestnya adalah kuih muih.Maka ini le makanan yang disediakan untuk my little laling dan kawan-kawanya.Sebelum masuk tupperware buat tayangan perdana dulu walau pun orang lain buat lagi cun melecun dengan gambar setanding professional photographer.Kita tak kisah.Sendiri buat sendiri syok tengok apam kecik2 berjerawat pink tu...perlukah diletakkkan resepinya?????rasanya tidak...semua org pun tahu buat dan ada menyimpan resepinya kan????? 
Bottom line???? ini N3 untuk apa ya????? memang kadang2 syok sendiri kan????
                                                     happy cooking





9 comments:

  1. Kak Ros,hulur sikit apam dot2 tu,nanti nak buat hidangan petang...

    ReplyDelete
  2. Rahel sediakan teh panas,kak ros bawa apam ni ya.

    ReplyDelete
  3. Salam Kak Ros..He he saya baru je bercadang2 nak buat apam ni masa perti CNY kat kindergarten Sara yang lepas tapi teragak2 n malas nak ngukus berulang2...last2 buat donut sosej...

    Tapi beberapa hari lepas tu buat juga apam ni utk makan sendiri..Tapi semuanya kembang mekar....hu hu hu hu tak nampak dot2nya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sue..kukusnya memang tak boleh lama.kalau tak kembang semangkuk jadinya.Tu la pasal buat N3 ni sebab syok sendiri tengok apam comel dan dotnya yang pink kaler tu.hehehe

      Delete
  4. Replies
    1. Salam mawar merah..apakhabar??apam ni sebiji dua tak cukup sebab kecik2 je kan???

      Delete
  5. tun xpernah buat apam dot dot ni.. hehe.. sbb malas nk buat dienyer dot dot tu. mcm leceh je.

    ReplyDelete
  6. suka makan apam dot dot nih...tapi lagi suka makan org lain buat sebab bila sendiri buat konpem tak de inti punya...hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click the ads for more info