Mereka yang sudi.......

Tuesday, April 3, 2012

Apam Beras Lagi...


Salam untuk semua yang berkunjung ya.Apam beras ni bukan yang baru dibuat.Apam ni di buat pada hari minggu yang lepas yang N3nya ada kat bawah tu.Satu adunan tu rupanya dapat banyak sungguh.So bila semuanya dah masak dan dah makan anak beranak sampai puas hati,maka lebihnya P.Ros frozenkan.Petang ni keluarkan dari freezer dan dikukus semula.Sedap sungguh makan apam ni for tea time dikala kat luar sana hujan turun mencurah-curah sejak dari tengahari tadi.So Kat sini letak gambar je dan resepinya boleh refer kat N3 yang lepas..bolehkan????
Hari tu apam ni dibuat 2 bentuk berlainan dan mengunakan warna pink,putih dan hijau.Yang kecil comel tu dah ditayangkan sebelum ni.Hari ni nak tayang yang bentuk love pulak ya.My laling asyik cakap sedap apam ni....ya la ling bentuk love tu sama la macam my love to cooked for you......ok...
                                                                                  happy cooking

3 comments:

  1. salam kak ros...family Liza pun suka sgt mkn apam beras ni...selalu jugak Liza buat...mmg puashati..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak Ros,
    sukanya makan apam beras, tapi asyik beli saja... belum pernah cuba buat, kalau buat sendiri lagi puas hati kan.

    ReplyDelete
  3. kak ros sedapnya apam beras tu.....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click the ads for more info