Mereka yang sudi.......

Monday, November 26, 2012

Pratha Gulung



Pratha gulung yang memang dah selalu buat dan jadi fovourite anak-anak. Intinya boleh dipelbagaikan dan diubah-ubah.Tetap sedap.
Resepinya disini. sebab malas nak buat tayangan ulangan ya....



                                                                      happy cooking


15 comments:

  1. makan malam2 gini..
    memang best ni kak...

    ReplyDelete
  2. amboi...sedapnyer... lapar la plak..

    ReplyDelete
  3. Salam Kak Ros...Emmm sedapnyaaaa....Idea penyediaan yang bagusssss...

    ReplyDelete
  4. Wah apa pulak kali ni kak ros, nampak sedap je tu, terliurr...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Evelyn yang ni boleh buat sarapan...kenyang sampai tengahari...

      Delete
  5. Assallamualaikum kak Ros..

    Wah, inti apa tu kak Ros.. cam best je..

    ReplyDelete
  6. Assalam kak ros,
    this is one of my favourite juga..makan ni dah tak payah makan nasi lagi or at least..makan lamabt sikitlah..yg kak ros punya tu kak ros sapu telur ya..
    yg kita selelau buat roll dalam aluminium foil aje..hehe

    ReplyDelete
  7. mcm sedap la pula tgk prat gulung ni..mkn sgulung tu pon dh cukup mesti kenyang..leh la try utk bekfest

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click the ads for more info