Mereka yang sudi.......

Monday, November 12, 2012

Pavlova pengubat stress


 
Memang stress dan tak boleh tidor memikirkan concert tadika..so masuk dapur buat pavlova untuk dinikmati bagi meredakan kegelisahan hati. Sempat ambil 1, 2 gambar je sebab...semua dah zabbb---masuk mulut dan perut..
Masa N3 ni ditulis concert dah pun berakhir malam tadi..Alhamduliliah semuanya berjalan lancar.Nanti P.Ros letakkan gambar2nya  ya.Hari ni tengok pavlova dulu dan resepinya sama macam yang ni,cuma dibuat sebiji besar.
Ada permintaan dari little laling suruh buat lagi dan my janji to her is will make again tonight!!
                                                   



                                                            happy cooking

4 comments:

  1. Sedapnya. Itu yg berulang-kali kena buat selalu..

    ReplyDelete
  2. Betul tu kakzakie, sebab cepat je cair bila masuk mulut..so cepat la habisnya..hahaha

    ReplyDelete
  3. So fast the cake makan habisnya, I belum makan lagi, hahaha....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click the ads for more info