Mereka yang sudi.......

Saturday, January 19, 2013

Testing...testing


Salam. 
Testing buat coklat mengunakan mold yang baru dibeli. Memang tak cantik dan memerlukan kesabaran untuk membuatnya.Keadaan cuaca juga memainkan peranan penting.Lagi pun  P.Ros tak pernah masuk mana-mana kelas belajar buat coklat secara resmi.
Cuma belajar dialam maya dan teruja untuk mencuba dan membuat secara suka-suka jika ada keramaian untuk anak-anak buah.Nak kena practice lebih banyak lagi ni.

Gambar diletak hanya untuk suka-suka dan untuk tatapan sendiri aka syok sendiri. 



9 comments:

  1. Memang nampak menariklah Kak Ros... bunganya timbul, kombinasi warnanya pun menyerlah! Tentu seronokkan dapat hasilkan sendiri...

    ReplyDelete
  2. Amie,,memang seronok sebab kak Ros tak pegi belajar kat mana-mana...kiranya berjaya la ya.

    ReplyDelete
  3. cantikkkk..
    mas tak try buat lagi..he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mas, saja practise guna acuan baru tu..mana tahu ada orng nak tempah..

      Delete
  4. wahhhh rajin akak Ros buat coklat ek cantik nampak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Delima...memang rajin sebab nak habiskan coklat yang dibeli berbulabulan dulu sebelum expired...hehehe

      Delete
  5. cantik sangat dah tu Ros! kak rose x pernah try buat lagi.... tp makan dah bertambun2 la!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click the ads for more info