Mereka yang sudi.......

Sunday, May 13, 2012

Happy Mother's Day


 
Salam hari ibu untuk semua rakan-rakan blogger,teman2 yang berkunjung dan khususnya semua ibu-ibu diluar sana.Ucapan yang agak lambat,hanya beberapa jam lagi sampai kepenghujungnya.
Tahun ni Kami sekeluarga meraikan hari ibu di Cameron Highland makanya tuan punya blog tidak bersiaran sejak jumaat lepas.
Disini nak kongsikan jambangan bunga yang dihadiahkan oleh my princess sempena hari ibu. P.Ros kongsikan jambanngan ini dengan anda semua yang disayangi ya.
                                      SELAMAT HARI IBU



16 comments:

  1. selamat hari ibu jugak buat Puan Ros...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Ibundo....Selamat hari ibu ya. Sudah semestinya kita ibu pada ramai anak-anak diluar sana kan bundo?

      Delete
  3. Selamat Hari Ibu buat Kak Ros...
    Banyaknya buah strawberry..fresh lagi tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Rahel.Selamat hari ibu ya.Sedap makan fresh strawberry ni ...

      Delete
  4. selamat hari ibu puan ros....really nice flower...just wonder ada resepi baru ka dengan strawberry tu ;) hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Bitt.Happy Mother's Day.Ingat nak buat kek,tapi rasanya dah tak sempat.Asyik masuk mulut sebiji2 tak brenti.hihihi...

      Delete
  5. salam kenal dan selamat hari ibu untuk kak ros ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Cikwan.Salam kenal dan selamat hari ibu.Nanti Kak ros datang ya.

      Delete
  6. best nyer kak dapat selebret kat cameron ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mayang...Selamat Hari Ibu ya.Dah bertahun kak Ros tak kesana.Kak berdua tu nak bawa hana petik strawberry.

      Delete
  7. selamat hr ibu kak ros.. tunggu rspi strbery fresh tu..

    ReplyDelete
  8. Hai Dzana.Selamat hari ibu juga ya. Strawberry tu asyik makan macam tu je..entah sempat cari resepi untuknya atau tidak pun tak tahu.

    ReplyDelete
  9. Selamat Hr Ibu utk Pn Ros juga....syoknya mkn angin kt tempat sejuk..skrang ni musim panas..heheheh

    ReplyDelete
  10. salam kenal// wah sronoknya sejuk2 gi celebrate motehrs day..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click the ads for more info