Mereka yang sudi.......

Saturday, February 9, 2013

Chinese New Year Eve Dinner



Salam untuk semua.
Happy Chinese New Year to all my family (Hubby side) and all my Chinese friends, teachers,Parents and children.
We have a quite reunion dinner tonight (only my family) as my hubby siblings are all over the world.Jakarta ,Singapore.London,New York and Melbourne.And here we are having our nice dinner in our very own beautiful and wonderful Malaysia.
 Kami celebrate New Year Eve dinner di restaurant terapung ,Restaurant Tasik Indah Sha Alam. Simple place with a nice food.Gambar2 kenangan untuk tatapan kami dikemudian hari dan semua mereka2 yang berada nun jauh dimerata pelusuk dunia.
HAPPY CHINESE NEW YEAR AND HAPPY HOLIDAY EVERY ONE.



















6 comments:

  1. Happy chinese new year untuk kaum keluarga Ros..alhamdulilah ugama tidak memutuskan ikatan keluargga kan..seronok dapat berkumpul kan!

    ReplyDelete
  2. salam Ros, sama jugak dgn sebelah hubby akak sambut chinese new year tapi sbb dah ramai yg dah memeluk islam, jadi sbelum makan tu ada doa lagi,begitu lah unik nya islam kan boleh bersatu padu walaupun berlainan agama dan pegangan..

    ReplyDelete
  3. Rasa nak joint sekalilah Kak Ros... tak tahan liur tengok menu2 yang sedap2 belaka tu! Happy CNY buat kak Ros sekeluarga...

    ReplyDelete
  4. happy Chinese New Year k.ros & family

    ReplyDelete
  5. Oh, I did not know you also celebrate CNY, your husband is a Chinese?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes Sonia, my hubby is Chinese and my own great grandmother is also Chinese.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click the ads for more info