Mereka yang sudi.......

Thursday, December 6, 2012

Kek dan Konvokesyen

 Salam untuk semua.
3rd December 2012 hari yang special bagi puteri P.Ros yang no 2. Dengan sahnya tamat la sudah gelaran sebagai pelajar bila  dia menerima segulung ijazah sarjana muda kelas pertamanya. Disebalik kegembiraanya terselit kedukaan kerana gagal mendapat anugerah naib chancellor sebagaimana puteri P.Ros yang pertama mendapatnya. Dan lebih melukakan hati bila kegagalan itu dirasakan bukan kesalahan diri sendiri, hatta disebabkan sesetengah pensyarah yang memang haprak dalam menjalankan tugas mereka (satu hari dia menangis sampai bengkak mata kerana sedih kehilangan anugerah yang memang diimpinya...tak tercapai hasratnya nak pakai selendang pink macam kakaknya tu...)
Apa pun benda sudah jadi and she has done her very best as far as I'm concerned.Tahniah my dear daughter.
Untuk meraikan hari konvokesyennya dia meminta dibuatkan simple cheese kek.Walau pun simple namun sedap sungguh. Tapi cerita kek next N3 ya. Sila cuci mata dengan gambar-gambar ni dulu.




                                                                         One for the album...
   They are the best friends and house mates .Will miss each other when every one go their own way
                                                     I like this candid picture the most

12 comments:

  1. Tahniah! Tahniah..
    I think you must be very happy, your puteri no.1 & 2 sudah graduate..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you chuking. Yes we are very happy and verry proud of them.Tapi can u imagine nak tunggu giliran hana...

      Delete
  2. Wow, congrats to you & daughter! Surely you feel very proud KakRos. I'm hoping that I will see my son's grad in 2 yrs time too!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you along. very happy and proud of them.When your turn come, you will know how is it feel.

      Delete
  3. tahniah puan ros..smoga lbh berjaya dimasa akan dtg..

    ReplyDelete
  4. Tahniah! Moga terus berjaya!

    ReplyDelete
  5. Tahniah Puan Ros atas kejayaan puteri2 akak yang cukup membanggakan.. Kedua2 puteri akak dah mengharumkan nama kedua2 ibu bapanya..

    Moga terus maju dalam dunia pekerjaan pula..

    ReplyDelete
  6. Tahniah Ros dan jugak anaknda..alhamdulilah..legaa rasa kan bila mereka dah habis belajar...

    ReplyDelete
  7. Salam Kak Ros...Tahniah..Tahniah...Tahniah..tumpang gembira..semoga terus berjaya...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click the ads for more info