Mereka yang sudi.......

Thursday, May 1, 2014

Roti Sarang Lebah Dan Sos Butter Scotch

Salam untuk semua. Fenomena roti sarang lebah dan sos butterscotch begitu menggugat keinginan untuk cba membuah seperti kawan2 fb yang lain.
Barang telah siap dibeli, tapi tiba masa nak membuatnya ada juga yang tak dibeli.Apa pun keinginan untuk meroti tak peduli  samaada ada almond ke tidak...meroti tetap meroti. Bekas membakarnya juga agak besar,tak penuh dan padat jadinya.Apa pun sangat2 puas hati dgn rasanya.

Tayang gambar je dulu, dah rajin nanti kita update resepinya.


2 comments:

  1. puan ros, pic last sekali yg color hijau tu roti apa...mcm menarik nihh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click the ads for more info