Mereka yang sudi.......

Saturday, August 10, 2013

Oh it's refreshing!!!!


Salam Aidilfitri untuk semua.
3rd day of Raya, cukup sudah rasanya rendang dan ketupat.
Wake-up to a freshly baked bread muffin , is really refreshing for the whole family.
Tapi hari ni preview saja tampa resepinya ya (resepi akan menyusul lepas raya)
Hari cuma cuma nak tunjuk gambar  Raya 1Malaysia kami. Jemput ya...














Tetamu 1Malaysia kami









16 comments:

  1. wah kak ros...glamour gitu..sama cantik sama lawa dengan anak2... selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  2. Cheq Sue selamat hari raya dan maaf zahir dan batin ya..cheq sue beraya kat kampung ke?

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin KakRos. Wah, cantik tema kaler sky blue!

    ReplyDelete
    Replies
    1. AlongRoz selamat Hari Raya. Meriahhkan color baju kak ros. Anak2 suka

      Delete
  4. memang raya 1 Malaysia tu kak Ros, tema biru kak Ros sekeluarga nampak ekslusif!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amie selamat hari raya, ya meriah dan terasa very refresh pakai baju raya color ni, macam rasa roti tu jugak

      Delete
  5. meriahnya..cantik baju raya akak anak beranak..sedondon kalernya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Qh, raya jauh dari kampung kena create kemeriahannya baru anak2 seronok,selamat hari raya ya

      Delete
  6. meriah hari raya Kak Ros cantik2 baju nyer.. Selamat hari raya aidilfitri n maaf zahir batin Kak Ros :D..

    ReplyDelete
    Replies
    1. D5 raya sekali setahun, kena la meriah. Selamat hari raya untuk D5 dan family.

      Delete
  7. Selamat Hari Raya, maaf lahir dan batin Ros! Anak Ros semuanya perempuan, kak pula all boys. Bread muffin tu sedapnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak tnt, boleh berbesan la kita, hihihi. SELAMAT HARI RAYA KAK

      Delete
  8. Salam eidul fitri untuk Ros sekeluarga...warna yang sungguh cool!! thorn among the roses..klau tak keberatan boleh tak Ros bagi kn al;amat surat mnyurat kat emnail nekcik..nak bagi sampul raya jer!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nekcik selamat hari raya, maaf zahir dan batin. Nanti ros emailkan ya pastikan saampul tu besar ya,hehehe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click the ads for more info