tag:blogger.com,1999:blog-8169818758794390733.post1807650348952991789..comments2023-12-27T20:31:12.283+08:00Comments on SinaranMenu: Roti JalaUnknownnoreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-8169818758794390733.post-67726307880926654742011-06-26T07:33:05.292+08:002011-06-26T07:33:05.292+08:00Mesti buat mama,lemak sedap.My hubby makan gitu sa...Mesti buat mama,lemak sedap.My hubby makan gitu saja 2 3 biji.Puan Ros @ Sinaranmenu.blogspothttps://www.blogger.com/profile/02359853170207931802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8169818758794390733.post-55337061370884354922011-06-26T00:18:46.241+08:002011-06-26T00:18:46.241+08:00ros...menjala pulak...color2 lg...cantik..buat sel...ros...menjala pulak...color2 lg...cantik..buat selalu2 nanti ...jd cantik la..nanti nk buat ikut resepi kakjee ni la pulak.noorsafonehttps://www.blogger.com/profile/17382846227805890018noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8169818758794390733.post-40049289505081300972011-06-25T23:10:03.615+08:002011-06-25T23:10:03.615+08:00Thank you for the tips kak jee and mimie.Maknanya ...Thank you for the tips kak jee and mimie.Maknanya kena buat lagi dlm masa terdekat ni sebab nak praktikkan apa yang diajar oleh sifu.sifu ni.Harap-harap dapat buat roti jala kilat milat pulak.Puan Ros @ Sinaranmenu.blogspothttps://www.blogger.com/profile/02359853170207931802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8169818758794390733.post-23045095874231967742011-06-25T22:41:03.055+08:002011-06-25T22:41:03.055+08:00yup setuju ngan kak jee mi pun buat gitu kak rose,...yup setuju ngan kak jee mi pun buat gitu kak rose,ooo akak guna botol yg gitu ade yg cakap tak jadi bila guna hak tu ok la kalau akak buat dah jadiChik Mimihttps://www.blogger.com/profile/06118530278999536241noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8169818758794390733.post-75084739082041706942011-06-25T22:14:26.410+08:002011-06-25T22:14:26.410+08:00Salam Ros. Okaylah tu. Cuma Kjee rasa ramai yang m...Salam Ros. Okaylah tu. Cuma Kjee rasa ramai yang masih tak reti masa nak melipat. Actually kena terbalikkan. Part yang kilat mesti bertemu dengan pinggan atau dulang. pastu baru gulung. kalau digulung terus dalam dalam kuali, part yang kilat tu terlindung. faham tak. so tiap keping yang buat, diangkat dari kuali dan diterbalikkan atas pinggan, bahagian kilat face down. pastu baru lipat. hasilnya, roti jala kita nampak cantik dan berkilat. fuuhhh panjangnya.Fauziah Samadhttps://www.blogger.com/profile/04414410781068602182noreply@blogger.com